torsdag 20 november 2008

Paketet


från Loppan & Piraten innehöll några riktigt fina saker. Det var julklappar till Molly och hennes kusiner. Här ser ni två av Mollys julklappar: ett sött pussel och en underbar nackkudde i "snuttefilts" material. Det roligaste är kvar, göra paket och rimma!
Ha en bra torsdag / Kram Liza

9 kommentarer:

Graadskan sa...

Söta presenter! Tänk så glad hon ska bli, lilltjejen!

Har jag tid tycker jag också att det är skoj att rimma, men ofta blir det inte så mycket av det...

Kram Camilla

Rosa Hemmet sa...

Oj så gulliga julklappar! Jul är ju trots allt barnens tid:) Det roligaste med julklappar är ju att slå in dem i fina paket och rimma till. ha det fint!

Anonym sa...

Vad sööta klappar. Tänk vad många förfäntansfulla barn det finns nu inför jul.

Jag bara myser när det är julafton när man ser barnens förväntan. Men i din trollunges ålder blir man ibland lika glad för inslagspappret som paketet :), fast mamma brukar bli glad åt en del av klapparna och papporna med för den delen.

När vår äldsta son firade sin första jul (han var fem mån då)fick han en jätteavancerad brandbil, gissa vem som satt ochpillade och lekte med den hela julen :D

KRam Lena

Mammansblogg sa...

Å vilka gulliga saker!
Ja tänk vad tiden går...har ni öppet på julafton så jag kan boka foto *ler*

Fotar ni nåt på lördagar, brudpar å sånt gissar jag, men övriga foton då? Tänkte som 1åringar å så??

Förresten, tände upp huset lite i helgen....vi hade främmande. TÄnkte passa på å fota oxå men det blåste så intensivt så de fyra marschallerna som vi hade ute fick vi ut å tända ett flertal gånger innan vi gav upp, så det bidde inget foto..Får väl vänta till julbelysningen har kommit upp...fast det e lite fusk..hihi..

Marie sa...

Vilka söta julklappar Molly ska få. Jag har inte köpt en endaste julklapp än, måste nog börja göra det snart. Avskyr att vara ute i sista sekunden.

Kram Marie

Viola sa...

Vilka rara saker det var i dom paketen, ha en skön söndag, kram VIOLA

Beas sa...

Perfekta presenter! :-)

Fru Sirlig sa...

Hej!

Vilka gulliga saker du hittat. Nu återstår som sagt det roliga, att slå in dem i fina paket. Roligt att få titta på paketen och längta till julafton...fast när dom är så där små får man nog passa paketen för nyfikna små fingrar hihi. Maja är vääldigt klåfingrig just nu!!

Ha en bra vecka kram Heléne

Skomakartummen sa...

Vilka söta saker... Om du vill låna ut din raring så säg till. Skulle också velat ha en dotter. Kram sari